logginnMeld deg på time eller bestill klippekort, kurs eller drop-in

logo resp

Her kan du lære mer og finne mange interessante linker relatert til Kundalini Yoga!Library of teachings
Hos Library of Teachings kan du søke på temaer/problemstillinger og finne mange gratis yogasett (kriya's) og meditasjoner som du kan praktisere hjemme, i tillegg til interessante forelesninger og lydopptak av Yogi Bhajan selv. NB! Dersom du ikke har tatt Lærerutdanning i Kundalini Yoga må du huske på at praktisering alene aldri kan erstatte praktisering i gruppe under veiledning fra en sertifisert Kundalini Yoga lærer! 
 
 
3ho norway
 
 
 
3HO er en non-proft stiftelse som er dedikert til å inspirere alle til å level et Healthy, Happy, Holy-liv gjennom Kundalini Yoga og Yogi Bhajans lære.
 
 
 
nkyta norway
 
 
 

IKYTA
 
er et globalt forbund for Kundalini Yoga lærere, som tjenestegjør hverandre faglig og spirituelt, skaper nettverk med hverandre og bygger samhold gjennom deling og praktisering av Kundalini Yoga som lært av Yogi Bhajan.
 
 


Norges Kundalini Yoga Forbund En medlemsorganisasjon for KRI-sertifiserte Kundalini Yogalærere i Norge samt en søsterorganisasjon til den internasjonale yogalærerforeningen IKYTA. Vår visjon er å skape et felles forum, en plattform for å forene alle Kundalini Yogalærere i Norge samt gjøre Kundalini Yoga tilgjengelig for alle som er interessert. Et av våre viktigste mål er å spre kunnskap og informasjon om Kundalini Yoga i henhold til Yogi Bhajans lære.
 


Yoga butikk oslo
 
 
Sat Nam Versand Europas størte Kundalini Yoga nettbutikk! Her finner du alt som kan bli assosiert med Kundalini Yoga: yogamatter, saueskinn, klær, bøker, manualer, dvdér og musikk. I tillegg får du tak i produkter for yogisk livsstil, Ayrveda, helse og velvære. Alt sertifisert økologisk!
 
 karam kriya oslo norge
 
 
 
Shiv Charan & The International Karam Kriya School Informasjon om kurs og utdanninger i Kundalini Yoga og Karam Kriya med Shiv Charan og Karam Kriya School.  

 quinta do rajo logo
 
 
Quinta Do Rajo Shiv Charan Singh og Satya Kaur sitt hjem. Hovedkvarteret for The International Karam Kriya School og Ashram for Kundalini Yoga som lært av Yogi Bhajan.
 
 
 
 
festival logo
Europeisk Kundalini Yoga Festival
Hvert år møtes rundt 2000 mennesker fra Skandinavia, Europa, Afrika, Asia, Amerika ved Chateau Fondjouan i Frankrike. Festivalen ligger i et skogholt hvor man kommer sammen i et naturlig miljø for å praktisere Kundalini Yoga og andre aktiviteter knyttet til Yogi Bhajans lære. Her holdes det inspirerende workshops med annerkjente lærere fra hele verden og det blir mye sang, dans og moro! I tillegg kan du oppleve nydelige live-konserter med kjente Kundalini Yoga artister, morgen Sadhana under åpen himmel og ikke minst 3 kraftfulle dager med White Tantra. Under hele festivalen er de voksne på en rensende diett, mens gravide, ammende og barn får annen mat. 
 
 

yogi tea norwayYogi Tea Yogi Tea's historie begynte i 1969 da Yogi Bhajan kom til USA for å lære bort Kundalini Yoga kraftfulle teknikker. Han brakte med seg sin kunnskap om Ayurveda og yogiske livsstil bl.a. ved å servere sine studenter en spesiell og krydret te. Yogi Bhajans studenter begynte etterhvert og kalle denne teen "Yogi Tea". Her på Kundalini Yoga Skolen i Oslo har vi som tradisjon å servere yogi-te i enden av hver Kundalini Yoga klasseYogi tea har et mangfold av positive effekter for din totale velvære i kropp og sinn!


Cherdi Kala
Kundalini Yoga og Karam Kriya i Tyskland og Nederland

Nordic Yoga Center Et senter for Kundalini Yoga i Hälsingland i Sverige drevet av Sat Karam Singh og Hari Arti Kaur.

Balanzen Kundalini Yoga og Medisinsk Yoga på Karmøy.
 
Kundalini Shakti Yoga Undervisning av Kundalini Yoga og Shakti Dans i Malmö, Sverige drevet av Haripal Kaur. 
 
Dharamsal Kundalini Yoga i Toulouse, Frankrike. Drevet av den dyktige musiker, kundalini yoga og karam kriya lærer Ram Singh.
 
O-Soul Studio Kundalini Yoga studio drevet av Sukh Nidhan Kaur i Königstein im Taunus (nærheten av Frankfurt), Tyskland

Sigoma Kundalini Yoga i Karlsruhe, Tyskland drevet av Sohan Kaur 
 
Yoga Delta Kundalini Yoga i Berlin, Tyskland
 
Yoga Lifestyle Studio Kundalini Yoga Studio i Amsterdam.
 
Andartak Yoga and Health Center Kundalini Yoga på Island  
  
Shunia Yoga drevet av Japjeet Kaur Khalsa i England
 
Hønefoss Yoga drevet av Anita Sharma
 
Kundalinihjertet drevet av Silje-Kathrin Hagen i Heiranger
 
Shanti Yoga drevet av Anne Siri
 
Yogalærer Silje Bjørnholt Jivamukti Yoga og Yogaworks

Yoga Teachers Kundalini Yoga i Russland
 
Halma Drevet av Ransher Kaur

Akaal Yoga Drevet av Julia Stormoen
 
Dharamsala Yoga Kundalini Yoga i Argentina
 
Siri Sadhana Kaur Kundalini Yoga lærer og musiker fra England
 
Live the Light Kundalini Yoga med Iren Engeset
 
Yoga i Fredrikstad med Anette Manskow Thorstensen og Mariann Iren Kristiansen 
 
 

Yoga Oslo på Facebook

Kundalini Yoga Skolen - Senter for Bevegelse, Helse & Bevissthet | Professor Dahls gate 30, 0260 Oslo +47 240 77 888 | Kontakt

Copyright © 2017 Kundalini Yoga Skolen AS | Org.nr.: 998908345