logginnMeld deg på time eller bestill klippekort, kurs eller drop-in

logo resp

Yogisk Fullmåne Kveld Lørdag 11. Februar!

Yoga fullmåne
 
Fullmånen 11. Februar havner på en Lørdag , noe som betyr at Kundalini Yoga Skolen arrangerer et stort Yogisk Fullmåne arrangement denne gangen!
Salila Gyanjot vil lede kraftfulle Kundalini Yoga øvelser for å balansere Fullmånens påvirkning på hjerte-meridianen for deretter å avslutte med dyp avspenning i Gongens helende vibrasjoner etterfulgt av en helt spesiell Fullmåne Meditasjon. Kvelden er åpen for både nybegynnere og erfarne.
 
Fullmånen 11. Februar står i stjernetegnet Løven som påvikrer meridianen som går til hjertet. Hjerte-meridianen er kjent som "sete for vår åndelighet, visdom og god dømmekraft". Hjertet styrer også klarheten i vår kommunikasjon, det er derfor ord kan berøre hjertet vårt, eller såre hjertet vårt.
 
FEBRUAR MÅNENS PÅVIRKNING
Fullmånens påvirkning på oss denne måneden kan være symtomer som dette:
- Nedstemthet og sorg
- Forvirrede tanker
- Emosjonelt opp og ned
- Problemer i kommunikasjon
- Tap av smak
- Insomnia
- Nervøsitet og angst
- Høyt blodtrykk
 
Hjerte-meridianen er mediatoren mellom våre emosjoner som er knyttet til vann elementet og vår lidenskap som er knyttet til ild elementet. Ild er som kjent en rensende og transformerende kraft som strekker seg opp mot himmelen, og er ikke bundet til betingelser eller begrensninger som vi enten har påført oss selv eller har tatt til oss fra andre.
På fullmåne kvelden vil vi derfor lede en Kundalini Yoga sesjon som bringer deg fra den låste tilstanden når vi er bundet til våre emosjoner, til det transformerende stedet i vårt hjerte hvor dine emosjoner kan fungere som en drivkraft for din lidenskap og sjelen kan settes fri. Det er når vi kommer hit at vi opplever en følelse av klarhet, mening, orientering og betingelsesløs kjærlighet. Både mennesker, dyr og natur er skapt utfra universets betingelsesløse kjærlighet. Det er når vi trer inn i denne kjærligheten at vi opplever at vi av natur er betingelsesløse og kan føle healing, flyt og glede!
Så godt som hver fullmåne gir Kundalini Yoga Skolen Fullmåne yoga og meditasjon hvor vi fokuserer på den aktuelle fullmånens påvirkninger så vel som sjanser. Hver fullmåne tilbyr oss en sjanse til å tre bort fra våre karmiske reaksjonsmønstre og inn på vår vei av Dharma.
 
TIPS
Dette kan du gjøre selv for å balansere Fullmånens påvirkning som ofte starter allerede 3-2 dager før:
 
Spis:
All rød mat: paprika, vannmelon, kirsebær, røde druer, jordbær, grapefrukt, kål og mer.
Så bittre matvarer: Ruccola, rødbeter, gurkemeie, sjokolade, kaffe, grønn og svart te, basilikum, rosenkål og mer
 
Ting du bør unngå:
• For mye bitter mat er ikke bra.
• For mye tenking.
• Tidspress = ting hjertet lider under
 
 
TID: LØRDAG 11. FEBRUAR KL. 18:00 - 20:30
 
PRIS: 250,- kontant eller bruk ditt 10-klippekort/6-månedskontrakt hos oss
 
ADRESSE: Professor Dahlsgate 30 ved Vestkanttorget/Majorstuen
 
 

Legg til kommentar


Sikkerhetskode
Vis ny kode

Yoga Oslo på Facebook

Kundalini Yoga Skolen - Senter for Bevegelse, Helse & Bevissthet | Professor Dahls gate 30, 0260 Oslo +47 240 77 888 | Kontakt

Copyright © 2017 Kundalini Yoga Skolen AS | Org.nr.: 998908345