logginnMeld deg på time eller bestill klippekort, kurs eller drop-in

logo resp

Priser og Påmelding

Din første gang?
Velkommen til Kundalini Yoga Skolen - senter for bevegelse, helse & bevissthet!
Les gjerne gjennom det som står under før du kommer på din første time.

Når kan jeg begynne?
Alle våre kurs er drop-in basert og åpne for nye deltakere når som helst.
Kundalini Yoga Skolen tilbyr ingen gratis prøvetime, men istedet har vi et fast Intro Tilbud på kr. 500,- der du kan trene så mye du vil av alle kurs i 10 dager. De 10 dagene er gjeldene f.o.m. din første time som du er meldt på.
 
Senior Yoga 60+, Barneyoga, MedisinskYoga etc. år er satt opp som kurs. Dersom du har gått glipp av oppstartsdatoen på en av disse kursene og vil henge deg på send mail til: Denne e-postadressen er beskyttet mot programmer som samler e-postadresser. Du må aktivere javaskript for å kunne se den. eller ring: +47 240 77 888
 
Hva trenger jeg å ta med?
Vi har alt av utstyr, det eneste du trenger å ta med er klær som det er behagelig å bevege seg i og evt. en drikkeflaske.
 
Hva må jeg gjøre før jeg kommer på time?
Selv om vi tilbyr ulike aktiviteter på senteret, anbefaler vi å la det gå èn time fra du har spist til du deltar på en aktivitet.
Vi anbefaler at du forhåndsmelder deg på timen du vil delta på før du kommer, evt. komme 15. min før timen begynner slik at vår resepsjonist kan melde deg på.
Slik melder du deg på en time selv:
 
Våre ulike Pris-alternativer/medlemskap:

INTRO-tilbud: 500,- Tren så mye du vil i 10 dager (Gyldig i 10 dager f.o.m. din første time)
 
Drop-in: 220,-

10–klippekort: 1900,- (6 mnd. gyldighet)
 
6-månedskort/Tren så mye du vil: 990,- /per mnd.

*STUDENTRABATT:

Alle studenter får 10% studentrabatt. Elever og lærere ved Rudolf Steinerhøyskolen får 20% rabatt. 
 
 
Kjøp og bestilling av våre pris-alternativer
INTRO-tilbud, Drop-in, 10-klippekort, eller månedskort bestilles og kjøpes via vårt påmeldingsprogram "MindBodyOnline" før du kommer på timen.
Dette gjør du ved å gå inn på "Timeplanen" øverst i menyen på vår nettside, klikke deg frem til uken du vil gå på time, finne timen du vil gå på og klikke "Meld deg på". Du kan også laste ned og enkelt melde deg på via vår APP her.
Dersom det er din første gang må du først lage din egen profil i påmeldingsprogrammet. Medlem/Pris-alternativet du ønsker. Etter at du har kjøpt ditt drop-in/klippekort e.l. kan du forhåndsmelde deg på timene du vil gå på ved å gå til timeplanen eller logge inn på profilen din før du kommer på timen, hvis ikke kan vår resepsjonist melde deg på før timen. Om du har spørsmål eller det oppstår komplikasjoner, ikke nøl med å ringe oss: +47 240 77 888

*10–klippekort (6 mnd. gyldighet)
Med vårt digitale 10-klippekort har du mulighet til å forhåndspåmelde deg på enkelttimer eller melde deg på flere timer av gangen. 10-klippekortet gir adgang til alle kurs/timer på senteret. 
 
*Senior Yoga 60+, Barne, Gravid eller Barselyoga kurs
For påmelding til kurs vennligst send oss en e-mail: Denne e-postadressen er beskyttet mot programmer som samler e-postadresser. Du må aktivere javaskript for å kunne se den. eller ring oss på: +47 240 77 888
 
*6-månedskort/Tren så mye du vil
For å kjøpe 6-månedskort/Tren så mye du vil trykk HER
Det er 6 måneders bindingstid for 6-månedskort og med dette kan du melde deg på alle kurs og trene så mye du vil hver måned. Man blir trukket automatisk én gang i måneden, til samme dato som man har kjøpt kortet.
Automatisk fornyelse etter 6 måneder med mindre du kansellerer.

Man kan fryse kortet opp til 4 uker i løpet av 6 månder, kun i hele uker. Frysing må man gi besked om på forhånd på mail: Denne e-postadressen er beskyttet mot programmer som samler e-postadresser. Du må aktivere javaskript for å kunne se den.. Ved frysing flyttes autobetalingen automatisk frem tilsvarende uker, samt gjyldigheten på kortet.
 
 

Yoga Oslo på Facebook

Kundalini Yoga Skolen - Senter for Bevegelse, Helse & Bevissthet | Professor Dahls gate 30, 0260 Oslo +47 240 77 888 | Kontakt

Copyright © 2017 Kundalini Yoga Skolen AS | Org.nr.: 998908345