logginnMeld deg på time eller bestill klippekort, kurs eller drop-in

logo resp

Barneyoga 6-12 år

kundalini barneyogaOm Barneyoga fra 6-12 år
Barneyoga er lek og øvelser på barnas premisser som samtidig styrker selvfølelsen deres fra innsiden og ut. På barneyoga lærer barna yogaøvelser gjennom eventyr, sang og små historier. Her leker vi med pusten og veksler mellom å være i aktivitet og hvile. Vi fokuserer på balanse, koordinasjon, pust, yogaøvelser, meditasjon og avspenning. Her møter barna et kjærlighetsfylt rom hvor de blir sett som de magiske skapningene de er.

Hvorfor Barneyoga?

- For å bli sterkere, få bedre koordinasjon og balanse
- Øke konsentrasjonen
- For å finne ro, harmoni og stillhet i sin egen kropp
- For bedret selvfølelse og trygghet i seg selv
- Bedre søvn
- For å holde seg frisk
- For å ha det gøy!

Barneyoga er først og fremst gøy, mens opplevelsen av et sentrum i seg selv uavhengig av prestasjoner, følelser og tanker vokser frem i leken som en god indre følelse.
Slik åpner Barneyoga et rom hvor barna alltid kan komme hjem til seg selv og få kontakt med sitt eget unike potensial, på en måte som også forsterker opplevelsen av å høre til i et større fellesskap.

Forskning

Forskning viser hvordan yoga effektivt styrker barna både mentalt og fysisk. Barn som gjør yoga har bedre koordinasjon og fokus, og har evnen til selvregulering, indre ro og balanserte relasjoner. Yogi Bhajan var opptatt av at barn som blir født i dag har en høy grad av sensitivitet og bevissthet i en stadig mer sammensatt virkelighet. I en tid med mange inntrykk å navigere i, gir Kundaliniyoga barna en morsom og begeistrende tilnærming til å lære og stole på sin egen indre lærer. Slik kan barna fortsette å være de glade små, store menneskene de kom til verden som. 

Yoga Oslo på Facebook

Kundalini Yoga Skolen - Senter for Bevegelse, Helse & Bevissthet | Professor Dahls gate 30, 0260 Oslo +47 240 77 888 | Kontakt

Copyright © 2017 Kundalini Yoga Skolen AS | Org.nr.: 998908345