logginnMeld deg på time eller bestill klippekort, kurs eller drop-in

logo resp

Om Yogi Bhajan

Yogi BhajanYogi Bhajan – Mesteren av Kundalini Yoga

Harbhajan Singh Khalsa Yogiji, bedre kjent som Yogi Bhajan, ble født i India i 1929.

I året 1969 flyttet han til USA for å lære bort Kundalini Yogas kraftfulle teknikker. Han berørte mange hjerter og åpnet sinnet til mennesker fra alle livets veier.

Yogi Bhajan hadde en unik evne til å se og oppfatte behovene til mennesket i vår moderne tid, og har etterlatt seg et mangfoldig assortiment av teknikker og kunnskap om hvordan leve et liv i balanse. Inntil han kom til USA var Kundalini Yoga kun blitt lært bort i all hemmelighet, fra mester til disippel, men Yogi Bhajan skjønte at tiden var inne for å bryte denne eldgamle koden av hemmeligholdelse.

Yogi Bhajan lærte oss ikke bare fysiske øvelser og meditasjoner, han lærte oss også om hvordan vi kan relatere oss til vår egen sannhet og til hverandre. Om hvordan kommunisere bevisst og effektivt, og om hvordan leve livet. Hans læren omfattet alt fra psykologi og humanology, til matlaging..

Medisinsk Yoga, som er blitt ganske kjent her i Skandinavia, har sitt utspring fra Kundalini Yoga. "Mediyoga" er en samling av vitenskapelig beviste Kundalini Yoga teknikker, og er et godt bevis på at Yogi Bhajan var forut for sin tid og visste om de kraftfulle og medisinske virkningene av Kundalini Yoga på både kropp og sinn.

Yogi Bhajan's motto var: "Det er ikke livet det kommer ann på, men motet du bringer inn i det". Også på baksiden av telefonkortet hans stod det "Hvis du ikke kan se Gud i alt, kan du ikke se Gud i det hele tatt". Og Yogi Bhajan levde begge deler som et godt eksempel.

For å romme hans læren og støtte det internasjonale fellesskapet grunnla han 3HO "Healthy, Happy, Holy Organisation", basert på hans første prinsipp "Happiness is your birthright" ("Lykke er din fødselsrett"). Gjennom the Aquarian Teacher Program, har Yogi Bhajan utdannet tusenvis av KRI sertifiserte lærere. I 1994 grunnla han The international Kundalini Yoga Teacher Assocication (IKYTA) for videre å kunne spre hans læren, og Kundalini Research Institute (KRI) for å oppbevare hans læren som han visste var forut for sin tid.

Yogi Bhajan vilje var å gjøre mennesker uavhengige og mestre sine egne liv, og sa at "Jeg har kommet for å skape lærere, ikke for å samle disipler".

 

Yoga Oslo på Facebook

Kundalini Yoga Skolen - Senter for Bevegelse, Helse & Bevissthet | Professor Dahls gate 30, 0260 Oslo +47 240 77 888 | Kontakt

Copyright © 2017 Kundalini Yoga Skolen AS | Org.nr.: 998908345