logginnMeld deg på time eller bestill klippekort, kurs eller drop-in

logo resp

Why not ask for more? Finding the extraordinary in the ordinary...
CONQUER YOUR MIND
Many people seek yoga because they want to learn how to relax more, become more flexible and feel good in their body. That's fair enough and for many people also good enough, but why not ask for more?

Read more...

”Naturlig tann-bleking” blåser liv i eldgamelt yogisk rituale: OIL PULLING!

Oil Pulling tannbleking

SUPERT RITUALE Å INKLUDERE INN I VÅR-DETOX'EN!

Første gang jeg hørte om Oil Pulling var som 5-åring da vi var på besøk hos min fars familie i India. På den tiden fantes det knapt tannbørster i India, så min lille rosa Jordan-tannbørste var like eksotisk for dem som min tanke om at jeg kunne unngå å børste tennene ved å rulle olje i munnen isteden.
Andre gang jeg hørte om Oil Pulling var da jeg begynte på mitt Kundalini Yoga studie for 10 år siden – som da får meg virket som "nok et rituale for yogiske-helsefreaker som jeg BURDE implementere i hverdagen".
Jeg er svært lite fan av alt som heter "burde, må, skulle..", av det finnes det nok av her i livet – men på den andre siden elsker jeg å prøve ut nye ting! Så når min gode venninne og yogalærer Trine Olivia spradet mot meg på et avtalt café-møte for noen uker siden kunne jeg ikke unngå å legge merke til hvor utrolig kritt-hvite tenner hun plutselig hadde fått! Jeg spurte henne forsiktig: "hvor ofte bleker du tennene dine egentlig?" og hun svarte umiddelbart: "Oil Pulling!". Hun la også til at etter at hun begynte med Oil Pulling hver morgen for ca. 2 år siden, kan hennes tannlege nå konstatere at hennes plager med tannstein nå er borte.
Plutselig ble dette med Oil Pulling mye mer interessant og jeg har nå lest meg ordentlig opp om det og er på min 2. Uke med daglig olje-rens av munnen!
 
salt 
HVA ER OIL PULLING
Oil Pulling er et gammelt Auyrvedist rituale. En liten detox der man lar toxiner som har bygget seg opp i løpet av natten få lov til å forlate kroppen gjennom munnen og kjertlene i munnhulen. Man gjør det ved å fylle munnen med kokkosolje og skylle det rundt i munnen for 5 min. - 20 min.
Mens du gjør dette trekker oljen til seg bakterier og rester kroppen ikke trenger. Munnen vår er visst hjemmet til milliarder av bakterier (også gode), virus, sopp og andre parasitter og deres giftstoffer. Det er de dårlige bakteriene og deres giftige avfallsprodukter som forårsaker tannkjøttsykdomer og tannråte og bidrar til mange andre helseproblemer ellers i kroppen. Oil-pulling er også spesielt bra for deg som vil unngå bivirkninger om du er i prosessen med å avvende kroppen fra bearbeidet mat, alkohol, sigaretter og raffinert sukker.
 
HVORDAN MAN GJØR DET OG HVA MAN TRENGER
- Du trenger økologisk (og kaldpresset om du vil) kokkosolje i flytende form. For å få flytende form kan du ha olje-glasset på et varmt baderomsgulv eller tine det forsiktig opp på laveste varme på komfyren.
- Det første du gjør om morgenen er å drikke et glass med vann, gjerne med sitron oppi.
- Fyll deretter munnen med kokkosoljen og svisje og svosje det rundt i munnen og mellom tennene for min. 5 – 20 min. mens du dusjer, lager frokost eller gjør noe annet. Denne bevegelsen er også bra for å gi slipp på spenninger i kjeven.
- Spytt ut oljen i søppla så du unngår bakterieholdig olje i vask eller toalett..
- Ta en liten te-skje Himalaya Salt og løs opp i vann, nok til to skyllinger i munnen. Skyll munnen med saltvannet 1-2 min. x 2
- Noen mener man ikke trenger å børste tennene med tannbørsten etterpå, men jeg har valgt å pusse tenne mine lett etterpå.
 
Naturlig tannblekingNATURLIG TANNBLEKING
Ved siden av å ha en rekke helsebringende effekter på kroppen, er Oil Pulling en super måte å bleke tennene på en naturlig måte! Du unngår også sterke kjemikalier som fluor, aspartam, aluminium og benzen, som nok en gang fyller kroppen med toxiner og tynger ned helsen.
 
PRØV DA VEL! ☺

Solhilsen fra Salila Gyanjot
 
 
 
 

Kundalini Yoga Workshop Lørdag 4. Februar: BODYMIND DETOX - ELIMINATE TO ILLUMINATE

yoga workshop oslo

OM BODYMIND DETOX - ELIMINATE TO ILLUMINATE
I denne workshopen vil du få muligheten til rense kropp og sinn for unødvendig ladning, gi slipp på dyp muskulær spenning og mentalt stress. Toxiner og giftstoffer i kroppen kan komme av stress, lite søvn og dårlige matvaner. Når vi ikke har en regelmessige praksis av å gi slipp fysisk og psykisk gjennom en form for aktivitet, yoga eller meditasjon, kan opphoping av apana (gammel energi i yogaterminologi) tynge oss ned. I denne workshopen vil vi gi deg gode, helhetlige og terapeutiske Kundalini Yoga øvelser som hjelper på å gi slipp på det som ikke tjener deg i form av fysisk eller psykisk ladning. Gjennom Kundalini Yoga øvelser, meditasjoner, mantra og ulike puste teknikker kommer vi i kontakt med alternativet til følelser som dualitet, separasjon, angst og nedstemthet. Etter endt workshop vil du føle deg mer i flyt med deg selv og den du i sannhet er, og du vil komme i dypere kontakt med den helende og nærende livsstrømmen som konstant strømmer i og rundt deg. Kundalini Yoga er et kraftfult redskap for å gi deg en følelse av å bli født på ny og komme i kontakt med det som er virkelig og viktig i ens eget liv. Eliminate to illuminate – det er først når vi kan lukke en dør at vi kan åpne en annen. Det er først når vi sier nei til det som ikke tjener oss at vi kan si ja til det som tjener oss!
 
Denne workshopen er den første i serien av 6 workshops i Rise & Shine Training gitt av AnandRaj og Salila Gyanjot, men det er også mulig å bli med på enkelt workshops!
 
Rise and Shine Training er en dyptgående og transformerende training i Kundalini Yoga for deg som ønsker å utvide din yoga praksis og bringe mer av kunnskapen og filosofien fra yogaen inn i livet ditt, utenfor yogamatten.
Rise and Shine er utviklet og gis av Teacher Trainer Salila Gyanjot og AnandRaj ved Kundalini Yoga Skolen.
 
Rise and Shine Training gir deg en grundig innføring i Kundalini Yoga og passer utmerket for deg som:
- nysgjerrig på Kundalini Yoga og vil unde deg en regelmessig urban yoga retreat
- vurderer å ta Lærerutdanningen i Kundalini Yoga
- allerede er yogalærer innen en annen yogaretning og ønsker å bli kjent med Kundalini Yogaens terapeutiske og helhetlige praksis
- allerede er Kundalini Yoga lærer men ønsker ny inspirasjon og kunnskap
 
Rise and Shine Training går over 6 hele lørdager fordelt over vår/sommer 2017. Det er også mulig å kun komme på èn heldags workshop.
Etter fullførelse av hele trainingen kan de som ønsker få en diplom å ha med på cv'en.
 
TID:
Lørdag 4. Februar kl. 10:00 - 16:00
 
PRIS:
Hele trainingen: Early-bird pris ved påmelding før 28. Januar: 4400,-
Etter 28. Januar: 4700,-
Enkelt workshops: 875,-
 
 
ADRESSE: Professor Dahlsgate 30, 0260 Oslo

Parkeringsmuligheter: Ja
 
 
 

Yogisk Fullmåne Kveld Lørdag 11. Februar!

Yoga fullmåne
 
Fullmånen 11. Februar havner på en Lørdag , noe som betyr at Kundalini Yoga Skolen arrangerer et stort Yogisk Fullmåne arrangement denne gangen!
Salila Gyanjot vil lede kraftfulle Kundalini Yoga øvelser for å balansere Fullmånens påvirkning på hjerte-meridianen for deretter å avslutte med dyp avspenning i Gongens helende vibrasjoner etterfulgt av en helt spesiell Fullmåne Meditasjon. Kvelden er åpen for både nybegynnere og erfarne.
 
Fullmånen 11. Februar står i stjernetegnet Løven som påvikrer meridianen som går til hjertet. Hjerte-meridianen er kjent som "sete for vår åndelighet, visdom og god dømmekraft". Hjertet styrer også klarheten i vår kommunikasjon, det er derfor ord kan berøre hjertet vårt, eller såre hjertet vårt.
 
FEBRUAR MÅNENS PÅVIRKNING
Fullmånens påvirkning på oss denne måneden kan være symtomer som dette:
- Nedstemthet og sorg
- Forvirrede tanker
- Emosjonelt opp og ned
- Problemer i kommunikasjon
- Tap av smak
- Insomnia
- Nervøsitet og angst
- Høyt blodtrykk
 
Hjerte-meridianen er mediatoren mellom våre emosjoner som er knyttet til vann elementet og vår lidenskap som er knyttet til ild elementet. Ild er som kjent en rensende og transformerende kraft som strekker seg opp mot himmelen, og er ikke bundet til betingelser eller begrensninger som vi enten har påført oss selv eller har tatt til oss fra andre.
På fullmåne kvelden vil vi derfor lede en Kundalini Yoga sesjon som bringer deg fra den låste tilstanden når vi er bundet til våre emosjoner, til det transformerende stedet i vårt hjerte hvor dine emosjoner kan fungere som en drivkraft for din lidenskap og sjelen kan settes fri. Det er når vi kommer hit at vi opplever en følelse av klarhet, mening, orientering og betingelsesløs kjærlighet. Både mennesker, dyr og natur er skapt utfra universets betingelsesløse kjærlighet. Det er når vi trer inn i denne kjærligheten at vi opplever at vi av natur er betingelsesløse og kan føle healing, flyt og glede!
Så godt som hver fullmåne gir Kundalini Yoga Skolen Fullmåne yoga og meditasjon hvor vi fokuserer på den aktuelle fullmånens påvirkninger så vel som sjanser. Hver fullmåne tilbyr oss en sjanse til å tre bort fra våre karmiske reaksjonsmønstre og inn på vår vei av Dharma.
 
TIPS
Dette kan du gjøre selv for å balansere Fullmånens påvirkning som ofte starter allerede 3-2 dager før:
 
Spis:
All rød mat: paprika, vannmelon, kirsebær, røde druer, jordbær, grapefrukt, kål og mer.
Så bittre matvarer: Ruccola, rødbeter, gurkemeie, sjokolade, kaffe, grønn og svart te, basilikum, rosenkål og mer
 
Ting du bør unngå:
• For mye bitter mat er ikke bra.
• For mye tenking.
• Tidspress = ting hjertet lider under
 
 
TID: LØRDAG 11. FEBRUAR KL. 18:00 - 20:30
 
PRIS: 250,- kontant eller bruk ditt 10-klippekort/6-månedskontrakt hos oss
 
ADRESSE: Professor Dahlsgate 30 ved Vestkanttorget/Majorstuen
 
 

Årets første Fullmåne Kveld Torsdag 12. Januar! Tema: Veien til det søte liv!

Yoga Fullmåne Meditasjon
 
Etter en fullpakket og magisk Fullmåne aften i Desember gleder vi oss stort til årets første Fullmåne kveld Torsdag 12. Januar kl. 18 - 19:30. Temaet er:

VEIEN TIL DET SØTE LIV!
 
Fullmånen neste torsdag står i Krepsens tegn som styrer milt og bukspyttkjertel-meridianen. Milten er sentral i produksjonen av blod og utvinning av prana, livsenergi. Den sender essensen til lungene og hjertet, samt distribuerer næringsstoffer gjennom blodet til hver enkelt celle.
Milten er ansvarlig når det gjelder evnen til å være sentrert i oss selv. Å føle oss hjemme, ha det bra med oss selv, hvem vi er og hvor vi er på denne planeten.
Milten er kjent for å være "Mor Organ" til den fysiske kroppen og er relatert til jord elementet. Det søte i livet er nødvendig for å føle seg næret, jordet og balansert .
Bli med på Fullmåne kvelden Torsdag 12. Januar og styrk opplevelsen av det søte liv!
 
Det er Salila Gyanjot alene som holder Fullmåne kvelden denne gangen. Fullmåne kvelden denne gangen faller på Salila sin ukentlige 90 min. klasse, så det vil bli en litt kortere event denne gangen. Salila veileder deg gjennom yogaøvelser som balanserer milt og bukspyttkjertel-meridianen, gir et dyptgående og avspennende Gong-bad og Fullmåne Meditasjon helt til slutt.
Om det er av interesse gir Salila Shakti Dans etterpå fra kl. 19:45 - 21:15.
 
Kvelden er åpen for alle – også deg som aldri har gjort yoga før!
 
TID: kl. 18:00 - 19:30 (Shakti Dans etterpå fra kl. 19:45 - 21:15, også for nybegynnere og kr. 220 i drop-in pris)

PRIS:

kr. 250,- kontant i døren eller bruk ditt 10-klippekort eller 6-månedskontrakt hos Kundalini Yoga Skolen
 
Adresse: Professor Dahlsgate 30, 0260 Oslo
Parkeringsmuligheter: Ja
 
E-mail: info@kundalini-yoga.no
Web: www.kundalini-yoga.no
 

NYTTÅRS TILBUD! Ta med en venn - få 20% rabatt!

nyttårs tilbud yoga
 
I hele Januar kan du ta med en venn og få 20% rabatt på ditt neste kjøp! 

Se vår Ukentlig Timeplan og 10-ukers kurs som starter i uke 2

Får å benytte deg av Nyttårs Tilbudet besøk våre resepsjon enten før en klasse eller hver morgen mellom 9:00 - 12:00 eller 17.00 - 20:00.

Merk! Nyttår Tilbudet gjelder ikke på INTRO-tilbud for hverken deg eller din venn. Din venn må enten kjøpe 10-klippekort, 10-ukers kurs eller bli 6-månedsmedlem.

Dersom du allerede er 6-månedsmedlem og verver en venn, får du 20% avslag på ditt neste månedsavdrag for èn måned. Dersom du har et 10-klippekort, kan du kjøpe et nytt klippkort for 20% avslag og bruke det senere når ditt nåværende klippekort er ferdig. 


Yoga Oslo på Facebook

Kundalini Yoga Skolen - Senter for Bevegelse, Helse & Bevissthet | Professor Dahls gate 30, 0260 Oslo +47 240 77 888 | Kontakt

Copyright © 2017 Kundalini Yoga Skolen AS | Org.nr.: 998908345