logginnMeld deg på time eller bestill klippekort, kurs eller drop-in

logo resp

Kundalini Yoga

Kundalini YogaOm Kundalini Yoga
Kundalini Yoga i følge Yogi Bhajan er en autentisk, helhetlig og terapeutisk yogaform - designet for å møte de utfordringene som tiden vi lever i bringer.
Kundalini Yoga blir kalt "yogaen for bevissthet" og er opprinnelsen til Medisinsk yoga fordi den byr på et skattekammer fullt av effektive og terapeutisk-rettede øvelser og teknikker. Opplev en annerledes og spennende yogaform hvor du i tillegg til fysisk trening får erfare økt mental og emosjonell helse, samt utvikle en dypere kontakt med din ubegrensede bevissthet og livskraft!
I Kundalini Yoga fokuserer vi mye på mindfulness-lignende teknikker og stressmestring gjennom yogaøvelser, meditasjon og pusteteknikker som både styrker nerve, hormon og immunsystemet. I tillegg bruker vi vitenskapen om hvordan ulike lydvibrasjoner og mantra kan påvirke uheldige hjernemønstre og bidra til økt kognitiv funksjon ved å skape nye nerveforbindelser og tankemønstre som tjener deg. Ordet "kundalini" betyr vår "kreative livskraft/energien til vår ubegrensede bevissthet" og hjelper deg å komme i kontakt med ditt potensiale. Hver time tar for seg et nytt tema med nye øvelser og er derfor altid åpen for nye deltakere og nyebgynnere til yogaretningen.

Karam Kriya

Karam Kriya NorwayOm Karam Kriya 
Er du klar for å bringe mer bevissthet inn i livet ditt? Ønsker du å få innsikt i hvorfor du føler, tenker og reagerer slik du gjør? eller lurer du på hva som er ditt neste steg og hvordan du kan utfolde ditt potensial? Da er Karam Kriya et unikt verktøy! Karam Kriya er anvendt yogisk numerologi inspirert av Kundalini Yoga, elementslære og Yogi Bhajans læren, grunnlagt av Shiv Charan Singh. En konsultasjonsform som tilbyr interaktive diagnostiske verktøy for selv-transformasjon. Kundalini Yoga Skolen er det eneste stedet for Karam Kriya i Norge.
Karam Kriya kan hjelpe deg å integrere innsikter fra ulike livshendelser, yoga, meditasjon eller annen spirituell disiplin inn i din praktiske hverdag. Du trenger ingen erfaring fra Kundalini Yoga eller annen form for numerologi for å bli med på en åpen klasse/workshop eller avtale en tid for Karam Kriya Coaching. Karam Kriya Coaching passer både for enkelt individer, par og bedrifter - alle som ønsker å bringe mer bevissthet og autentisitet i indre dialog, partnerskap eller gruppedynamikk.
I en Karam Kriya klasse kan vi se på følgende:
- Din personlige numerologi utfra fødselsdato
- Interaksjonen mellom din og din partners/venn/families numerologi
- Konfliktløsning og bevissthet i.f.t. gruppedynamikk gjennom konsultasjon og Karam Kriya
- Se igjennom tankesinnets triks
- Bevisst kommunikasjon
- Forstå egne reaksjonsmønstre og følelser
- Hvordan nå dine personlige/gruppes mål

Shakti Dans (for menn og kvinner)

shakti dans oslo
Shakti Dans blir kalt "dansens yoga" og inneholder 8 ulike faser.
I reisen gjennom de forskjellige fasene vekkes ulike deler av vårt vesen og vi jobber oss simultant igjennom fysiske, mentale og emosjonelle plan. Shakti Dans gir anledning til å gi slipp på stress og spenninger som ikke tjener oss og bringer oss i kontakt med vår livskraft, sjels-bevissthet, taknemlighet - og også glede!
Hver del og øvelse i en Shakti Dans time har som mål å åpne og frigjøre subtile energi kanaler og bidra til å innrette og balansere meridianene, nadiene, chakraene, elementene og våre 10 kropper (yogisk filosofi). Dette styrker vårt selv-sensoriske system som induserer en tilstand av transcendens og oppmerksomt nærvær med oss selv.
Shakti Dans bruker dans (Shakti – feminin kraft) som et yogisk verktøy for å stimulere og balansere kroppens energier og gjennom meditasjon, pust og mantra å vende trygt innover (Shiva - maskulin bevissthet) og balansere tankesinnet. I foreningen av disse to, feminine og maskuline kvaliteteter i oss, kan vi oppdage vår sannhet i hjertet av alt og foreningen mellom kropp, sinn og sjel.
Shakti Dans er skapt av Sara Avtar Olivier og har sine røtter fra vitenskapen og tradisjonen av Kundalini Yoga ifølge Yogi Bhajan som godkjente og velsignet denne praksisen.
Shakti Dans er åpen for alle og er like mye for menn som for kvinner! Det er ikke nødvendig å ha bakgrunn i fra yoga eller dans for å bli med.
 
"The inner experience of the soul finds its highest expression in music and dance. These are two modes through which the human can express her being through her own physical vibration"- Sara Avtar Olivier
 

Barneyoga 6-12 år

kundalini barneyogaOm Barneyoga fra 6-12 år
Barneyoga er lek og øvelser på barnas premisser som samtidig styrker selvfølelsen deres fra innsiden og ut. På barneyoga lærer barna yogaøvelser gjennom eventyr, sang og små historier. Her leker vi med pusten og veksler mellom å være i aktivitet og hvile. Vi fokuserer på balanse, koordinasjon, pust, yogaøvelser, meditasjon og avspenning. Her møter barna et kjærlighetsfylt rom hvor de blir sett som de magiske skapningene de er.

Hvorfor Barneyoga?

- For å bli sterkere, få bedre koordinasjon og balanse
- Øke konsentrasjonen
- For å finne ro, harmoni og stillhet i sin egen kropp
- For bedret selvfølelse og trygghet i seg selv
- Bedre søvn
- For å holde seg frisk
- For å ha det gøy!

Barneyoga er først og fremst gøy, mens opplevelsen av et sentrum i seg selv uavhengig av prestasjoner, følelser og tanker vokser frem i leken som en god indre følelse.
Slik åpner Barneyoga et rom hvor barna alltid kan komme hjem til seg selv og få kontakt med sitt eget unike potensial, på en måte som også forsterker opplevelsen av å høre til i et større fellesskap.

Forskning

Forskning viser hvordan yoga effektivt styrker barna både mentalt og fysisk. Barn som gjør yoga har bedre koordinasjon og fokus, og har evnen til selvregulering, indre ro og balanserte relasjoner. Yogi Bhajan var opptatt av at barn som blir født i dag har en høy grad av sensitivitet og bevissthet i en stadig mer sammensatt virkelighet. I en tid med mange inntrykk å navigere i, gir Kundaliniyoga barna en morsom og begeistrende tilnærming til å lære og stole på sin egen indre lærer. Slik kan barna fortsette å være de glade små, store menneskene de kom til verden som. 

Yoga Oslo på Facebook

Kundalini Yoga Skolen - Senter for Bevegelse, Helse & Bevissthet | Professor Dahls gate 30, 0260 Oslo +47 240 77 888 | Kontakt

Copyright © 2017 Kundalini Yoga Skolen AS | Org.nr.: 998908345