logginnMeld deg på time eller bestill klippekort, kurs eller drop-in

logo resp

Yoga Utdanning i Oslo

Ser du etter yoga utdanning i Oslo og ønsker å fordype deg i en autentisk, helhetlig og kraftfull yogaform? 
Kundalini Yoga Skolen's utdanning er designet for å utdype din yogiske kunnskap og erfaring, samt gi deg den nødvendige teorien, praksisen og kompetansen som skal til for at du blir en dyktig og profesjonell yogalærer! 
Lærere i utdanningen er hovedsakelig AnandRaj og Salila Gyanjot som norske Teacher Trainere, Shiv Charan Singh som Lead Trainer og internasjonalt annerkjent team med hvert sitt spesialiseringsfelt.
 
Updated Information on our new website:
 


Lærerutdanning i Kundalini Yoga som lært av Yogi Bhajan, er en 1-årig deltidsutdannelse i naturskjønne omgivelser, kun 1 time fra Oslo. Hver samling er lagt opp som en liten "retreat" hvor du bor på stedet og får anledning til å dykke inn i Kundalini Yoga med fast morgen praksis og yogisk mat basert på Auyrveda og Raw Food.
Halvveis i utdanningen tilbyr vi en 1 uke med "Ashram Experience", hvor vi alle reiser sammen til fargerike Portugal i februar måned!

Kundalini Yoga Skolens Kundalini Yoga Utdanning i Oslo fører frem til Internasjonal KRI godkjent sertifisering som følger IKYTAs (International Kundalini Yoga Teachers Association) retningslinjer.
Denne utdanningen kan godt kombineres med arbeid eller skole.

Enten du ønsker å bli en sertifisert lærer eller bare ønsker å utdype din personlige praksis og opplevelse av Kundalini Yoga, inviterer denne utdanningen deg til en dyp og transformerende prosess! Kundalini Yoga Utdanning i Oslo er åpen for alle som er interessert i en sunn og bevisst livsstil, enten du har erfaring med yoga fra før eller ikke. Vi sørger for å gi deg den nødvendige teori, praksis og kompetanse som kreves for å bli en Kundalini Yoga lærer uansett utgangspunkt.

Har du spørsmål? KONTAKT OSS HER og ikke nøl med ring for en uforpliktende prat: 922 14 004
 

Yoga Oslo på Facebook

Kundalini Yoga Skolen - Senter for Bevegelse, Helse & Bevissthet | Professor Dahls gate 30, 0260 Oslo +47 240 77 888 | Kontakt

Copyright © 2017 Kundalini Yoga Skolen AS | Org.nr.: 998908345