logginnMeld deg på time eller bestill klippekort, kurs eller drop-in

logo resp

Yoga Utdanning i Oslo

Ser du etter yoga utdanning i Oslo og ønsker å fordype deg i en autentisk, helhetlig og kraftfull yogaform? Da er Lærerutdanningen i Kundalini Yoga som starter 2. Oktober 2015 noe for deg!
 
Kundalini Yoga Skolen's utdanning er designet for å utdype din yogiske kunnskap og erfaring, samt gi deg den nødvendige teorien, praksisen og kompetansen som skal til for at du blir en dyktig og profesjonell yogalærer! 
Lærere i utdanningen er hovedsakelig AnandRaj og Salila Gyanjot som norske Teacher Trainere, Shiv Charan Singh som Lead Trainer og internasjonalt annerkjent team med hvert sitt spesialiseringsfelt.
 

- Last ned all informasjon om Kundalini Yoga Utdanning i Oslo HER (datoene i denne pdf-filen er gamle)
- Se datoer for Kundalini Yoga Utdanning i Oslo 2015 HER
- Last ned Påmeldingsskjema for Kundalini Yoga Utdanning i Oslo 2015 HER

Lærerutdanning i Kundalini Yoga som lært av Yogi Bhajan, er en 1-årig deltidsutdannelse i naturskjønne omgivelser, kun 1 time fra Oslo. Hver samling er lagt opp som en liten "retreat" hvor du bor på stedet og får anledning til å dykke inn i Kundalini Yoga med fast morgen praksis og yogisk mat basert på Auyrveda og Raw Food.
Halvveis i utdanningen tilbyr vi en 1 uke med "Ashram Experience", hvor vi alle reiser sammen til fargerike Portugal i februar måned!

Kundalini Yoga Skolens Kundalini Yoga Utdanning i Oslo fører frem til Internasjonal KRI godkjent sertifisering som følger IKYTAs (International Kundalini Yoga Teachers Association) retningslinjer.
Denne utdanningen kan godt kombineres med arbeid eller skole.

Enten du ønsker å bli en sertifisert lærer eller bare ønsker å utdype din personlige praksis og opplevelse av Kundalini Yoga, inviterer denne utdanningen deg til en dyp og transformerende prosess! Kundalini Yoga Utdanning i Oslo er åpen for alle som er interessert i en sunn og bevisst livsstil, enten du har erfaring med yoga fra før eller ikke. Vi sørger for å gi deg den nødvendige teori, praksis og kompetanse som kreves for å bli en Kundalini Yoga lærer uansett utgangspunkt.

Har du spørsmål? KONTAKT OSS HER og ikke nøl med ring for en uforpliktende prat: 922 14 004
 

Yoga Oslo på Facebook

Kundalini Yoga Skolen - Senter for Bevegelse, Helse & Bevissthet | Professor Dahls gate 30, 0260 Oslo +47 240 77 888 | Kontakt

Copyright © 2017 Kundalini Yoga Skolen AS | Org.nr.: 998908345