logginnMeld deg på time eller bestill klippekort, kurs eller drop-in

logo resp

Kundalini Yoga Lærerutdanning Oslo


NY UTDANNELSE I OSLO BEGYNNER 30. AUGUST 2019kundalini yoga lærerutdanning

Lærerutdanning i Kundalini Yoga som formidlet av Yogi Bhajan, er en 1-årig deltidsutdannelse ved Kundalini Yoga Skolen's urbane men fredelige senter sentralt i Oslo. Senteret ligger vakkert og grønt til ved Frogner/Majorstuen, i 3 etg. til Steinerhøyskolen Berle. 
Hver samling er lagt opp som en liten "urban retreat" hvor du får anledning til å dykke inn i Kundalini Yoga med fast morgen praksis og yogisk mat basert på Auyrveda og Raw Food.
På slutten av utdaningen har vi "Ashram Experience", hvor vi alle reiser sammen til fargerike Portugal til Leadtrainer Shiv Charan Singh sitt ashram.

KRI TT Level 1 logo

Kundalini Yoga Skolens Lærerutdanning fører frem til Internasjonal KRI godkjent sertifisering som følger IKYTAs (International Kundalini Yoga Teachers Association) retningslinjer.

Denne utdanningen kan godt kombineres med arbeid eller skole.


yogautdannelse


FOR HVEM OG HVA UTDANNELSEN VIL GI DEG
Ønsker du å fordype deg i en autentisk, helhetlig og kraftfull yogaform? Da er Lærerutdanningen i Kundalini Yoga noe for deg! Denne utdanning er designet for å utdype din yogiske kunnskap og erfaring, samt gi deg den nødvendige teorien, praksisen og kompetansen som skal til for at du blir en dyktig og profesjonell yogalærer!

Enten du ønsker å bli en sertifisert lærer eller bare ønsker å utdype din personlige praksis og opplevelse av Kundalini Yoga, inviterer denne utdanningen deg til en dyp og transformerende prosess.

Kundalini Yoga Lærerutdanningen er åpen for alle som er interessert i en sunn og bevisst livsstil, men vi anbefaler å ha noe erfaring med Kundalini Yoga før du starter på utdanningen.
Utdannelsen sørger for å gi deg den nødvendige teori, praksis og kompetanse som kreves for å bli en god og dyktig Kundalini Yoga lærer!

LÆRERE
Salila Gyanjot og AnandRaj ved Kundalini Yoga Skolen underviser og organiserer denne lærerutdanningen i samarbeid med The International School of Karam Kriya som er grunnlagt av Leadtrainer Shiv Charan Singh. Vi samarbeider med et unikt og solid Lærerteam som består av flinke, erfarne og anerkjente Teacher Trainers med hvert sitt spesialiseringfelt. For en oversikt over lærerne i Kundalini Yoga Lærerutdanning i Oslo se HER

anandrajsalilagyanjotshiv charan
 Undervisningen foregår delvis på norsk, men mest på engelsk hvor det er mulighet for norsk oversettelse hvis nødvendig.

Skriftlige oppgaver og eksamen foregår på norsk.


UTDANNELSENS STRUKTUR
Vi tilbyr en helge-basert utdanning som går over et 1 år med et gjennomsnitt av 4-6 ukers mellomrom som godt kan kombineres med annet arbeid eller skole.
chakrasMÅL OG HVA DU KAN FORVENTE DEG
Lærerutdanningen vil gi deg en grundig innføring i Kundalini Yoga, samt de nødvendige ferdighetene, selvtilliten og bevisstheten som kreves for å kunne undervise innenfor ulike settinger. Den vil også bringe deg på en selvutviklende og transformerende reise hvor du får sjansen til å utforske dine indre ressurser og utnytte ditt potensiale som menneske. Utdanningen stimulerer til å utvikle en bevisst livsstil, og erfare en følelse for fellesskap med de andre deltakerne, samt lokale og internasjonale lærere.

GOD OPPFØLGING
AnandRaj og Salila Gyanjot er hovedlærerne i lærerutdanningen og vil gi deg god oppfølging gjennom èn til èn konsultasjoner på samlinger eller via skype, telefon eller e-mail ved behov.
Det er også mulighet bestille konsultasjon med Leadtrainer Shiv Charan Singh under Ashram Experience eller med en av gjestelærerne som kommer for enkelte moduler. Vi vil gjøre vårt beste for å støtte deg underveis i både din egen prosess og på veien mot å bli en kunnskapsrik og dyktig yogalærer!
 
SPRÅK
Undervisningsspråket er på både norsk og engelsk. Studielitteratur er kun på engelsk men hjemmeoppgaver og eksamen kan gjøres på norsk.
 
PRIS OG UTDANNINGSKOSTNADER
Utdanningskostnaden er totalt kr. 39.600,- når hele summen betales ved påmelding, eller kr. 44.000,- fordelt på 4 delbetalinger.
Prisen inkluderer studielitteratur og mat på alle samlings modulene.

KOSTNAD FOR ASHRAM EXPERIENCE I PORTUGAL
I slutten av utdannelsen kommer i tillegg kr. 5800,- for undervisning, kost og losji under 5 dagers Ashram Experience retreat i Portugal samt reisekostnader. Hver enkelt deltaker melder seg på Ashram Experience selv og betaler direkte til Ashramet etter at utdannelsen har startet. Det vil bli tilbudt ulike tidsrom der man kan bli med på Ashram Experience, men vi forsøker altid å reise samlet i gruppe med så mange som mulig til en gitt dato. Det er lov å ta med familie med på Ashram Experience om det blir kommunisert i god tid i forveien. Det vil bli gitt nærmere informasjon i selve utdannelsen.

Betaling i 4 deler:
1. delbetaling er et ikke-refunderbart depositum på kr. 11.000,- som betales ved påmelding. Du er sikret din plass når depositum er betalt.

De resterende 3 delbetalingene skal betales innen følgende datoer:
• 2. Delbetaling: kr. 11.000,- før 1. Samling av utdannelsen
• 3. Delbetaling: kr. 11.000,- før 1. Februar 2020
• 4. Delbetaling: kr. 11.000,- før 1. Juni 2020

* Andre avtaler om delbetaling kan også i enkelte tilfeller inngås med Kundalini Yoga Skolen. Kundalini Yoga Skolen har også et godt rykte hos NAV og har god erfaring med at NAV i mange tilfeller har dekket utdanningen for individer som søker attføring. NAV har også i enkelte tilfeller godkjent utdanningen for individer som går på arbeidsavklaringspenger som et tiltak for å fremme egen helse/behandling. 

AVBESTILLINGSREGLER
Etter betaling av den totale kostnaden på kr. 39.600,- ved påmelding kan etter forhandling 50% bli tilbakebetalt mot fremvisning av legeattest.
Dersom du har valgt å betale utdanningskostnaden i 4 delbetalinger må du i tilfelle avbrytelse også betale for den neste delbetalingen på kr. 11.000,- mot fremvisning av legeattest.

OVERNATTING
Dersom du trenger overnatting i Oslo eller vil bo et annet sted enn hjemme under samlingene, kan vi anbefale trivelige og rimelige pensjonater i gå-avstand til Kundalini Yoga Skolen, men husk å bestille i god tid eller for alle samlingene på en gang da det fort blir fullt!


yogi
SEND OSS EN E-MAIL OG BLI TILSENDT PÅMELDINGSSKJEMA!
 
E-mail: info@kundalini-yoga.no
 
Kontakt oss gjerne om du lurer på noe, eller ring oss for en uforpliktene prat! TLF. 922 14 004 eller kontakt oss via kontaktskjemaet HER
SE OGSÅ: 

Yoga Oslo på Facebook

Kundalini Yoga Skolen - Senter for Bevegelse, Helse & Bevissthet | Professor Dahls gate 30, 0260 Oslo +47 240 77 888 | Kontakt

Copyright © 2017 Kundalini Yoga Skolen AS | Org.nr.: 998908345