logginnMeld deg på time eller bestill klippekort, kurs eller drop-in

logo resp

Om Salila Gyanjot

gyannewwebSalila Gyanjot Vestøl

Kundalini Yoga Lærer, Associate Teacher Trainer, grunnlegger og daglig leder ved Kundalini Yoga Skolen

Salila Gyanjot er KRI Sertifisert Kundalini Yoga lærer (level 1 og 2), Associate Teacher Trainer og student av Shiv Charan Singh gjennom mange år.
Hun underviser med lidenskap og entusiasme og hennes timer bærer preg av dyp forståelse, sensitivitet og lekenhet. Hun er grunnlegger av Kundalini Yoga Skolen i Oslo og organiserer Lærerutdanningen i Kundalini Yoga sammen med sin mann AnandRaj.
Gyanjot har spesialisert seg i de psykologiske og medisinsk helende egenskapene ved Kundalini Yoga, Shakti Dans, Karam Kriya, yoga for gravide, kvinner og barn.
Som halvt indisk og bakgrunn fra moderne og samtidsdans, ble Gyanjot introdusert til ulike former for yoga, bevissthet og bevegelse allerede tidlig i sitt liv.
Hun har undervist ved flere ulike yoga og treningssentre, bedrifter og helserelaterte virksomheter, både i Norge og internasjonalt. Hennes erfaring er at Kundalini Yogas visdom og praksis fyller et behov hos mange, og beriker den enkelte i den stadig mer intense tiden vi lever i.
Hun har et brennende hjerte for å formidle hvordan Kundalini Yoga kan bidra til økt livskvalitet, glede og balanse. Både fysisk, mentalt, emosjonelt og spirituelt!

Om AnandRaj

anandraj profile3

AnandRaj / Jakob Schaible

Kundalini Yoga Lærer, Associate Teacher Trainer, Gong Lærer og grunnlegger av Kundalini Yoga Skolen

AnandRaj er KRI Sertifisert Kundalini Yoga lærer (level 1 og 2), Assosiate Teacher Trainer og student av Shiv Charan Singh gjennom mange år.
Han er sammen med sin partner Gyanjot grunnlegger av Kundalini Yoga Skolen i Oslo og organiserer Lærerutdanningen i Kundalini Yoga.
AnandRaj underviser med sjel og hjerte. For ham er Kundalini Yoga en yoga av kreativitet, noe du kan merke i hans konsentrerte og varierende timer. Han veileder deg gjennom kriya's og meditasjoner på en sensitiv og presis måte som gir dem mer dybde, forståelse og flyt.
Som annerkjent kunstner, Kunstterapeut, Naad Yogi, Gong Lærer og Karam Kriya konsulent, integrerer han kontinuerlig ulike metoder i sin Kundalini Yoga undervisning.
AnandRaj startet sitt studie i India allerede i 2000 og har erfaring fra flere ulike former for yoga, bevissthetstrening og bevegelses disipliner. Han har utviklet en terapeutisk tilnærming til Yoga og har lang erfaring med undervisning i ulike kontekster og for ulike målgrupper både i Norge og internasjonalt.
AnandRaj kommer opprinnelig fra Tyskland og har siden 2005 jobbet som en veletablert Yoga lærer i Berlin. Han er en erfaren og bevisst lærer, noe som kommer tydelig frem i hans kommunikasjon og formidling av Kundalini Yoga.

Yoga Oslo på Facebook

Kundalini Yoga Skolen - Senter for Bevegelse, Helse & Bevissthet | Professor Dahls gate 30, 0260 Oslo +47 240 77 888 | Kontakt

Copyright © 2017 Kundalini Yoga Skolen AS | Org.nr.: 998908345