logginnMeld deg på time eller bestill klippekort, kurs eller drop-in

logo resp

Om Kundalini Yoga Skolen

kirsch gongser et senter for Kundalini Yoga som tilbyr ukentlige klasser, Kundalini Yoga Lærerutdanning, Yoga for Bedrifter, Individuell Yogaterapi, Yoga for barn, Karam Kriya, Sadhana, Workshop's og mer.

Vi holder til i Oslo hvor meste av vår undervisning foregår.

Vårt mål er å bidra til å gi Kundalini Yoga en base i Norge. Vi har et ønske om å dele vår erfaring av hvordan denne tradisjonens dype og essensielle innsikt kan integreres i våre liv.

Livet er en lang og spennende læringsprosess. Kundalini Yoga gir oss en unik tilnærming til hvordan vi utfra egne forutsetninger, kan utfolde vårt potensial og gjøre vårt beste for å leve et liv med god helse, glede og åndelig inspirasjon. Kundalini Yoga er basert på Yogi Bajans lære, og tilbyr et bredt spekter av yogaøvelser, meditasjoner, pranayama pusteteknikker og mantraer.

Ved Kundalini Yoga Skolen ønsker vi å skape et stille og meditativt rom, hvor du kan oppleve et inspirerende fellesskap for vekst og utvikling, dyp avspenning og fornyelse. Vårt mål er at du skal få oppleve økt overskudd, og kunne møte både deg selv og dine omgivelser med kjærlighet og sensitivitet i forhold til hverdagens utfordringer.

 

Yoga Oslo på Facebook

Kundalini Yoga Skolen - Senter for Bevegelse, Helse & Bevissthet | Professor Dahls gate 30, 0260 Oslo +47 240 77 888 | Kontakt

Copyright © 2017 Kundalini Yoga Skolen AS | Org.nr.: 998908345