logginnMeld deg på time eller bestill klippekort, kurs eller drop-in

logo resp

Begynne med Yoga


Vil du begynne med Yoga? Da er du hjertelig velkommen til Kundalini Yoga Skolen! Vi tilbyr Kundalini Yoga i Oslo til deg som vil begynne med yoga! Finn en tid og et sted som passer deg!

Hos oss kan du begynne på Kundalini Yoga når som helst og du trenger ingen forkunnskaper verken i Kundalini Yoga eller annen form for yoga for å bli med. Vi gir autentisk yoga trening for alle nivå og utgangspunkt til deg som vil begynne med yoga! Hver time er annerledes med et nytt og spennende tema som vi jobber utfra.

Kundalini Yoga er en transformerende, effektiv og helhetlig yogaform - designet for å møte vår tids utfordringer!
Ved Kundalini Yoga Skolen's kan du som vil begynne med yoga trene en yogaform hvor du i tilleg til fysisk trening får oppleve økt mental og emosjonell helse, samt utvikle en dypere kontakt med din autentiske kraft. Kundalini Yoga er opprinnelsen til Medisinsk yoga og byr på et mangfold av kraftfulle terapeutiske metoder.
Mye av Kundalini Yoga handler om å styrke nerve, hormon og immunsystemet, og ikke minst bevissthet om deg selv og din kropp! Vi jobber med å vekke vår bevissthet og aktivere flyten av Prana, vår egen livsenergi og indre kraft. Kundalini Yoga kan derfor hjelpe deg og å utfolde ditt potensial og bryte gjennom mentale og selvbegrensede blokkeringer gjennom meditasjon og yogaøvelser for kropp, sinn og spirit!

Begynne med Yoga? Meld deg på en gratis prøvetime hos Kundalini Yoga Skolen HER og velg en tid og et sted som passer deg! Eller se vår timeplan for ukentlige klasser i Oslo og helge-workshops rundt omkring i Norge HER
 

Yoga Oslo på Facebook

Kundalini Yoga Skolen - Senter for Bevegelse, Helse & Bevissthet | Professor Dahls gate 30, 0260 Oslo +47 240 77 888 | Kontakt

Copyright © 2017 Kundalini Yoga Skolen AS | Org.nr.: 998908345