logginnMeld deg på time eller bestill klippekort, kurs eller drop-in

logo resp

Bedrifts Yoga

 
Interessert i hva yoga på arbeidsplassen kan gjøre for dine ansatte eller kolleger? Kundalini Yoga Skolen tilbyr bedrifts yoga! 


 
Å bringe Kundalini Yoga inn på arbeidsplassen din er et superbra tiltak for både team-building og investering i dine kolleger og ansatte's helhetlige helse og velvære. Forskning og erfaring viser at bedrifts yoga er svært preventivt og at bedrifter som tilbyr yoga for sine ansatte får mindre sykefravær, økt trivsel og livskvalitet.
 
Har du en idé om å få bedrifts yoga inn på din arbeidsplass eller vet om flere som kunne vært interessert i gjøre yoga på jobben? Vi kommer der dere holder til i Oslo! 
 
Bedrifts yoga er et konsept vi tilbyr arbeidsplasser og er bygget på medisinske og forskningsbaserte Kundalini Yoga øvelser. Under kurset vil du lære hvordan du kan oppnå et sterkt nervesystem, god blodsirkulasjon og et vitalt og effektivt immun og hormonsystem. Vi gjør yogaøvelser som spesielt tar for seg stress og spenning i rygg, nakke og skuldre, samt øvesler som øker bevissthet rundt pust, gir overskudd og inspirasjon i en travel hverdag! I tillegg lærer du mindfulness lignende meditasjonsteknikker for stressmestring, økt konsentrasjonsevne og til hjelp mot uro og utmattelse. Kundalini Yoga er et glimrende verktøy for å hente fram egne resurser og utnytte eget potensiale!
 
Bedrifts yoga kan bli gjort både stående og på stol og det trengs ingen yogamatter dersom det er tungvint.
Har dere tilgang til et møte eller konferanserom hvor bord og stoler kan settes til side? Eller kanskje en kantine eller til og med en treningssal? Vi skreddersyr et program og tidsintervall som passer din bedrift og timeplan!
 
Pris per gruppe (inntil 25 personer) er 1600 kr. for 60 min og 2000 kr. for 90 min. Kortere økter kan også avtales.
 
Ønsker du at vi skal komme til din bedrift? KONTAKT OSS HER ELLER RING: 922 14 004
 

Yoga Oslo på Facebook

Kundalini Yoga Skolen - Senter for Bevegelse, Helse & Bevissthet | Professor Dahls gate 30, 0260 Oslo +47 240 77 888 | Kontakt

Copyright © 2017 Kundalini Yoga Skolen AS | Org.nr.: 998908345