logginnMeld deg på time eller bestill klippekort, kurs eller drop-in

logo resp

Om Yogatimene

yogaosloHjertelig velkommen til våre ukentlige yogatimer i Oslo!
Vi gir Kundalini Yoga kvelds timer på Steinerhøyskolen ved Majorstua og morgen yoga på SIO Athletica på Vulkan ved Grünerløkka.
Kundalini Yoga Skolens yogatimer er for alle aldre og fysiske utgangspunkt, og du trenger ingen forkunnskaper i yoga for å delta. Du kan begynne når som helst og hver yogatime er annerledes med et nytt tema som vi jobber utifra. Gruppene egner seg like godt for menn som for kvinner!

Kundalini Yoga passer for deg som søker en autentisk, helhetlig og kraftfull yogaform, med allsidige og dynamiske yogaøvelser og spirituel inspirasjon. Yogatimene gir deg et effektivt redskap for stressmestring, med øvelser som hjelper deg å ta i bruk dine indre ressurser og utnytte ditt potensiale som menneske. Kundalini Yoga er en god, morsom og inspirerende treningsform som fokuserer på å styrke nerve, hormon og immunsystemet, og ikke minst bevissthet om deg selv og din kropp!

Kundalini Yoga Skolen i Oslo drives av Salila Gyanjot Vestøl og Jakob AnandRaj Schaible som begge har lang erfaring fra og undervise i Kundalini Yoga både internasjonalt og i Norge. 

Nysgjerrig? MELD DEG PÅ GRATIS PRØVTIME NÅ

Klikk her for Timeplan og priser

 

Yoga Oslo på Facebook

Kundalini Yoga Skolen - Senter for Bevegelse, Helse & Bevissthet | Professor Dahls gate 30, 0260 Oslo +47 240 77 888 | Kontakt

Copyright © 2017 Kundalini Yoga Skolen AS | Org.nr.: 998908345