logginnMeld deg på time eller bestill klippekort, kurs eller drop-in

logo resp

Kundalini Yoga Workshop Lørdag 4. Februar: BODYMIND DETOX - ELIMINATE TO ILLUMINATE

yoga workshop oslo

OM BODYMIND DETOX - ELIMINATE TO ILLUMINATE
I denne workshopen vil du få muligheten til rense kropp og sinn for unødvendig ladning, gi slipp på dyp muskulær spenning og mentalt stress. Toxiner og giftstoffer i kroppen kan komme av stress, lite søvn og dårlige matvaner. Når vi ikke har en regelmessige praksis av å gi slipp fysisk og psykisk gjennom en form for aktivitet, yoga eller meditasjon, kan opphoping av apana (gammel energi i yogaterminologi) tynge oss ned. I denne workshopen vil vi gi deg gode, helhetlige og terapeutiske Kundalini Yoga øvelser som hjelper på å gi slipp på det som ikke tjener deg i form av fysisk eller psykisk ladning. Gjennom Kundalini Yoga øvelser, meditasjoner, mantra og ulike puste teknikker kommer vi i kontakt med alternativet til følelser som dualitet, separasjon, angst og nedstemthet. Etter endt workshop vil du føle deg mer i flyt med deg selv og den du i sannhet er, og du vil komme i dypere kontakt med den helende og nærende livsstrømmen som konstant strømmer i og rundt deg. Kundalini Yoga er et kraftfult redskap for å gi deg en følelse av å bli født på ny og komme i kontakt med det som er virkelig og viktig i ens eget liv. Eliminate to illuminate – det er først når vi kan lukke en dør at vi kan åpne en annen. Det er først når vi sier nei til det som ikke tjener oss at vi kan si ja til det som tjener oss!
 
Denne workshopen er den første i serien av 6 workshops i Rise & Shine Training gitt av AnandRaj og Salila Gyanjot, men det er også mulig å bli med på enkelt workshops!
 
Rise and Shine Training er en dyptgående og transformerende training i Kundalini Yoga for deg som ønsker å utvide din yoga praksis og bringe mer av kunnskapen og filosofien fra yogaen inn i livet ditt, utenfor yogamatten.
Rise and Shine er utviklet og gis av Teacher Trainer Salila Gyanjot og AnandRaj ved Kundalini Yoga Skolen.
 
Rise and Shine Training gir deg en grundig innføring i Kundalini Yoga og passer utmerket for deg som:
- nysgjerrig på Kundalini Yoga og vil unde deg en regelmessig urban yoga retreat
- vurderer å ta Lærerutdanningen i Kundalini Yoga
- allerede er yogalærer innen en annen yogaretning og ønsker å bli kjent med Kundalini Yogaens terapeutiske og helhetlige praksis
- allerede er Kundalini Yoga lærer men ønsker ny inspirasjon og kunnskap
 
Rise and Shine Training går over 6 hele lørdager fordelt over vår/sommer 2017. Det er også mulig å kun komme på èn heldags workshop.
Etter fullførelse av hele trainingen kan de som ønsker få en diplom å ha med på cv'en.
 
TID:
Lørdag 4. Februar kl. 10:00 - 16:00
 
PRIS:
Hele trainingen: Early-bird pris ved påmelding før 28. Januar: 4400,-
Etter 28. Januar: 4700,-
Enkelt workshops: 875,-
 
 
ADRESSE: Professor Dahlsgate 30, 0260 Oslo

Parkeringsmuligheter: Ja
 
 
 

You have no rights to post comments

Yoga Oslo på Facebook

Kundalini Yoga Skolen - Senter for Bevegelse, Helse & Bevissthet | Professor Dahls gate 30, 0260 Oslo +47 240 77 888 | Kontakt

Copyright © 2017 Kundalini Yoga Skolen AS | Org.nr.: 998908345