logginnMeld deg på time eller bestill klippekort, kurs eller drop-in

logo resp

Kundalini Yoga og Karam Kriya - Yoga for det moderne hverdagsmennesket

kundalini yoga - yogaen for hverdagsmennesket
Kundalini Yoga er en vitenskap. Slik som vitenskap gjør, forsøker det å gi deg et kart over virkeligheten. Et kart som gir deg orientering, retning og veiledning på din reise. Reisen til din opprinnelse og autentisitet, hvor ditt liv kan finne healing, balanse og mening.
Kundalini Yoga blir kalt ”yogaen for det moderne hverdagsmennesket” og er ingen tilbaketrekning fra verden slik som mange andre yogaformer og spirituelle retninger. Kundalini Yoga styrker ditt nervesystem, din vitalitet og ditt kaliber slik at du kan møte hverdagens utfordringer, få mot til å gå ut i full handling og leve i denne verden 100%!
Studiet og forståelsen av dette kartet og dens grunnleggende prinsipper som blir gitt gjennom Kundalini Yoga, blir kalt “Karam Kriya”.
Karam Kriya gir deg kunnskap om hvordan du kan anvende yogaens visdom inn i ditt hverdagsliv. Karma betyr mønstrene vi lever i, mens Karam betyr det som løser opp og demonterer disse mønstrene gjennom bevisst handling. Gjennom Karam Kriya kan du gjøre om fengselet av betingelser om til et tempel hvor du i stedet feirer ditt liv og din kreativitet. Den mystiske vekkelsen av Kundalini er ikke annet enn en bevisst kanalisering og frigjøring av din kreative energi.
Ifølge yogisk vitenskap består universet av 5 elementer. Kvalitetene til disse elementene kommer til utrykk gjennom tall, som er universets byggesteiner og det mest abstrakte og reneste språket. Det som gjør Karam Kriya så vakkert er at du kan lære å gjenkjenne tallenes universelle prinsipper og dynamikk i alle områder av livet ditt: både i naturen, gjennom matlaging, din egen husholdning, familie, gruppe dynamikk, musikk, kunst, kommunikasjon etc. Overalt vil du kunne finne den samme interaksjonen av disse grunnleggende kvalitetene. Gjennom å gjenkjenne disse kvalitetene og vite hvordan de samhandler, kan de gi deg en grunnleggende veiledning og retning i livet. Gjennom din bevissthet om prosessen kan du invitere inn det manglende element slik at du kan skape harmoni og balanse. Du er veiledet gjennom tallene og gjennom tallene kan du veilede andre. Ved å anvende denne visdommen kan hele ditt liv bli en Yoga fordi du bringer bevissthet inn i det. Da er ikke Yoga lenger bare en treningsform som holder deg sunn og frisk.  Når du bringer denne bevisstheten inn i livet ditt, blir din egen hverdag en transformerende prosess hvor du utfolder til ditt potensial steg for steg og pust for pust.
En regelmessig praksis av Kundalini Yoga og Karam Kriya vil kunne gjøre deg til en kreativ og mer fullkommen person slik at du også kan bli en inspirasjon for andre. Yogi Bhajan, mesteren av Kundalini Yoga sa “Travel light, live light, spread the light, be the light”.
Hos oss ved Kundalini Yoga Skolen i Oslo tilbyr vi yogaklasser, workshops og lærerutdanning som er undervist gjennom kunnskapen om Karam Kriya. Dette gjør Kundalini Yoga Skolens undervisning til en dyp og autentisk opplevelse som vi mer enn gjerne er villig til å dele med deg!

You have no rights to post comments

Yoga Oslo på Facebook

Kundalini Yoga Skolen - Senter for Bevegelse, Helse & Bevissthet | Professor Dahls gate 30, 0260 Oslo +47 240 77 888 | Kontakt

Copyright © 2017 Kundalini Yoga Skolen AS | Org.nr.: 998908345