logginnMeld deg på time eller bestill klippekort, kurs eller drop-in

logo resp

Kundalini Yoga Workshop Lørdag 4. Februar: BODYMIND DETOX - ELIMINATE TO ILLUMINATE

yoga workshop oslo

OM BODYMIND DETOX - ELIMINATE TO ILLUMINATE
I denne workshopen vil du få muligheten til rense kropp og sinn for unødvendig ladning, gi slipp på dyp muskulær spenning og mentalt stress. Toxiner og giftstoffer i kroppen kan komme av stress, lite søvn og dårlige matvaner. Når vi ikke har en regelmessige praksis av å gi slipp fysisk og psykisk gjennom en form for aktivitet, yoga eller meditasjon, kan opphoping av apana (gammel energi i yogaterminologi) tynge oss ned. I denne workshopen vil vi gi deg gode, helhetlige og terapeutiske Kundalini Yoga øvelser som hjelper på å gi slipp på det som ikke tjener deg i form av fysisk eller psykisk ladning. Gjennom Kundalini Yoga øvelser, meditasjoner, mantra og ulike puste teknikker kommer vi i kontakt med alternativet til følelser som dualitet, separasjon, angst og nedstemthet. Etter endt workshop vil du føle deg mer i flyt med deg selv og den du i sannhet er, og du vil komme i dypere kontakt med den helende og nærende livsstrømmen som konstant strømmer i og rundt deg. Kundalini Yoga er et kraftfult redskap for å gi deg en følelse av å bli født på ny og komme i kontakt med det som er virkelig og viktig i ens eget liv. Eliminate to illuminate – det er først når vi kan lukke en dør at vi kan åpne en annen. Det er først når vi sier nei til det som ikke tjener oss at vi kan si ja til det som tjener oss!
 
Denne workshopen er den første i serien av 6 workshops i Rise & Shine Training gitt av AnandRaj og Salila Gyanjot, men det er også mulig å bli med på enkelt workshops!
 
Rise and Shine Training er en dyptgående og transformerende training i Kundalini Yoga for deg som ønsker å utvide din yoga praksis og bringe mer av kunnskapen og filosofien fra yogaen inn i livet ditt, utenfor yogamatten.
Rise and Shine er utviklet og gis av Teacher Trainer Salila Gyanjot og AnandRaj ved Kundalini Yoga Skolen.
 
Rise and Shine Training gir deg en grundig innføring i Kundalini Yoga og passer utmerket for deg som:
- nysgjerrig på Kundalini Yoga og vil unde deg en regelmessig urban yoga retreat
- vurderer å ta Lærerutdanningen i Kundalini Yoga
- allerede er yogalærer innen en annen yogaretning og ønsker å bli kjent med Kundalini Yogaens terapeutiske og helhetlige praksis
- allerede er Kundalini Yoga lærer men ønsker ny inspirasjon og kunnskap
 
Rise and Shine Training går over 6 hele lørdager fordelt over vår/sommer 2017. Det er også mulig å kun komme på èn heldags workshop.
Etter fullførelse av hele trainingen kan de som ønsker få en diplom å ha med på cv'en.
 
TID:
Lørdag 4. Februar kl. 10:00 - 16:00
 
PRIS:
Hele trainingen: Early-bird pris ved påmelding før 28. Januar: 4400,-
Etter 28. Januar: 4700,-
Enkelt workshops: 875,-
 
 
ADRESSE: Professor Dahlsgate 30, 0260 Oslo

Parkeringsmuligheter: Ja
 
 
 

NYHET! Spennende 10-ukers kurs starter i UKE 2!

yoga kurs oslo
 
F.o.m. Mandag 9. Januar i uke 2, starter vi med følgende 10-ukers kurs i tillegg til Ukentlig Timeplan :

Shakti Dans :
Torsdager kl. 19:45 - 21:15 med Salila Gyanjot
LES MER & MELD DEG PÅ

Barneyoga :
Tirsdager kl 15:00 - 16:00 med Kristin Bochud
LES MER & MELD DEG PÅ

Medisinsk Yoga :
Onsdager kl. 16.15 - 17:45 med Frida Storholt
LES MER & MELD DEG PÅ

Yoga 60+ :
Tirsdager kl. 13:00 - 14:30 med Kristin Bochud
LES MER & MELD DEG PÅ

Karam Kriya :
Mandager kl. 19.45 - 21:15 med AnandRaj
LES MER & MELD DEG PÅ


KUNDALINI YOGA IMMERSION

immersion broad
 
VELKOMMEN TIL ÅRETS STØRSTE KUNDALINI YOGA EVENT I NORGE!

Kundalini Yoga Skolen og Kundalini Yoga Oslo inviterer deg til å bli med på en langhelg med Kundalini Yoga. Fra torsdag 16. september – søndag 18. september har du muligheten til å fordype deg i ulike workshops med ulike Kundalini Yoga lærere. Vi ønsker at dette skal være en helg der både erfarne kundalini yoga lærere og ukjente til retningen kan finne noe som gir nye perspektiver, nye erfaringer og nye venner.

Kundalini Yoga er en retning innen yoga som fremmer bevisstheten. Gjennom å praktisere Kundalini Yoga vil du våkne mer og mer til deg selv, du vil bli mer og mer klar over hva som er bra for deg og hva som ikke er bra for deg. Du kommer I kontakt med det som er ditt potensial, det som er dine muligheter i dette livet. Å våkne opp til eget liv handler om å bli mer bevisst rundt alt fra maten du spiser, til menneskene du omgir deg med, jobben din og livet generellt. Gjennom økt bevissthet vil du komme i kontakt med det som er sant for deg. Kundalini Yoga gjør dette for deg gjennom fysiske øvelser, gjennom meditasjonene, pusten, lydvibrasjoner (mantraer) og humanologi.

Kundalini Yoga har vært i utvikling de siste 3-4000 årene og det var Yogi Bhajan som brakte denne yogastilen til vesten i 1968, og Kundalini Yoga har siden vokst og spredt seg i hele verden.

Ved å praktisere Kundalini Yoga vil man erfare at livskvaliteten og livslysten øker. Etterhvert vil man erfare at man gjennom praksis og intensjon kan få livet til å gå i den retningen man ønsker, eller som man drømmer om, og begi seg ut på en transformerende reise.

Bli med å fordyp deg i Kundalini Yoga, fordyp deg i deg selv, bli kjent med nye mennesker: lek, le og lev!

HVOR: Kundalini Yoga Skolen, Professor Dahls gt 30
NÅR: 16. september – 18. september 2016

• Åpningskonsert med Radical Devotion
• Introduksjon til Kundalini Yoga – Lill Legård
• Breath The Essence of Life – AnandRaj
• I Am… hva velger du? – Harriet Molland
• Barneyoga – Ida Brenna
• Skap mer Livsglede med Kundalini Yoga – Trine Berge
• Shakti Dans – Salila Gyanjot
• Hekta, en Kundalini Yoga Workshop om avhengighet – Lill Legård
• Feminin, sterk og fri – Hanne Kristin Lervåg
• Rebirthing Workshop – AnandRaj
• Qonquer Your Mind, Conquer the World – Salila Gyanjot
• Oppdag din indre flame! – Britt Bjørgård
• Sadhana Morgenpraksis – ulike lærere
• Gong Konsert med Circle of Sound

 

For all details and sign up KLIKK HERE

Or write to info@kundalini-yoga.no

 

PRISER:

Immersion-pass: kr 2 250,-

Dagspass: 880,-

Workshops: 180,- 400,-

 

Få 15% semestertilbud på 10-klippekort innen 22. August!

schedule autumn 2016 copy
Høsttimeplanen begynner Mandag 22. August og inntil da har du anledning til å benytte deg av 15% semestertilbud på 10-klippekort hos Kundalini Yoga Skolen!
10-klippekortet varer i 6 mnd. og gir adgang til alle ukentlige kurs som er åpen for nybegynnere av alle slag og du kan begynne når som helst. Høsttimeplanen er proppfull av juicy og lærerike kurs innen yoga, bevegelse og bevissthet for alle aldre og nivå og vi gleder oss til å gå høsten i møte med deg!
 
KJØP 10-KLIPPEKORT FOR KUN KR. 1615,- INNEN 22. AUGUST HER
 
 

Velkommen til Åpningsfest 30. Januar for store og små!

åpningsfest yoga senter oslo
Heartly welcome to Kundalini Yoga Skolen - Senter for Bevegelse, Helse & Bevissthet's OPENING PARTY!
 
30th of January we will finally open Oslo's new and biggest Oasis of Yoga, Movement and Fun to the public!
 
The opening party os free of charge and consist out of two parts: a children program from 16:00 - 18:00 and a "official grown-up program" from 18:30 - 24:00, but the children are welcome to stay :-)

Les mer …

Få med deg Guru Dharam på Oslo Yogafestival 23. og 24. Januar!

Oslo kundalini yogafestival
Har du planer om å dra på Oslo Yogafestival i Januar og vil få med deg Kundalini Yoga? Da anbefaler vi deg å sjekke ut Guru Dharam! Guru Dharam er opprinnelig engelsk, men holder til i Sverige. Han har over 25 års erfaring med å undervise Kundalini Yoga og har praktisert Oriental Medisin siden 1988. Hans workshops er ofte inspirert av en shamanistisk tilnærming til Kundalini Yoga som er svært dyptgående og inspirerende.
Guru Dharam kommer til å gi workshopen "Kundalini Yoga - Your Past Life Gifts: Retrieval and Activation" på Oslo Yogafestival lørdag 24. Januar, samt "Kundalini Yoga, Shakti and Naad: Celestial Vibrations" med vårt kjære dyktige mantra-band Radical Devotion på fredagen! Dersom du også vil få med deg hjertåpnende "mantra-medisin" anbefaler vi deg også å gå på "Sit Singh Sat Sang" med Radical Devotion på Lørdag fra kl. 20:00 - 22:00!
For mer informasjon om Oslo Yogafestival klikk HER
For informasjom om Radical Devotion klikk HER

Yoga Oslo på Facebook

Kundalini Yoga Skolen - Senter for Bevegelse, Helse & Bevissthet | Professor Dahls gate 30, 0260 Oslo +47 240 77 888 | Kontakt

Copyright © 2017 Kundalini Yoga Skolen AS | Org.nr.: 998908345